Overslaan en naar de inhoud gaan
Embuild Learning

Een organisatie die leren stimuleert is een organisatie die wil groeien.
Investeren in eigen medewerkers is essentieel om te groeien in onze continu veranderende wereld.

Embuild Learning, gratis toegang tot een online opleidingsplatform dankzij onze samenwerking met SkillsTown


Embuild West-Vlaanderen maakt bedrijven bewust van de nood aan opleiding en bijscholing. Dit doen we al jaren via een ruim aanbod aan opleidingen, zowel fysiek als online via streaming. Met Embuild Learning gaan we nog een stapje verder. Dankzij een unieke samenwerking met SkillsTown, geven we onze leden gratis toegang aan een ruim aanbod van online trainingen, webinars, podcasts en E-Learnings, tot eind juni 2023. Met dit unieke proefproject willen we onze dienstverlening uitbreiden en de mogelijkheid tot het levenslang leren nog meer stimuleren.

Wie kan toegang krijgen tot het project?
Als lid van Embuild West-Vlaanderen mogen al jullie medewerkers intekenen op het platform*. Dit tot onze ‘voorraad’ accounts strekt. Op die manier kan je je collega’s of werknemers nog meer aanmoedigen om elke dag te leren. Dit kan gaan bijdragen om sterktes die misschien al binnen jullie bedrijf zitten, het extra duwtje te geven om naar buiten te komen en kunnen jullie de pareltjes in jullie bedrijf nog meer laten schitteren. 

Met dit online leerplatform willen we onze offline en online kalenderopleidingen uitbreiden, met een à la carte aanbod van online trainingen om te kunnen leren op een tijd, moment en plaats dat voor jou het beste uitkomt. Embuild Learning zorgt ervoor dat online leren net zo makkelijk wordt als het streamen, liken en delen.
 
Dit project loopt tot eind juni 2023, dus haal het meeste uit dit proefproject door je nu in te schrijven!

*Als voorwaarde stellen we wel actief gebruik. Indien er na een aantal weken geen effectief gebruik is van het platform, kan het account worden gedeactiveerd om plaats vrij te maken voor andere geïnteresseerde deelnemers.

SkillsTown