Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VCA VOL) - 1 dag

Veiligheid is van groot belang voor bedrijf en werknemer. Veilig werken helpt om ongevallen en beroepsziekten te voorkomen. Hiervoor legt de wetgever de leidinggevende een aantal zeer specifieke taken op. Niet alleen heb je als leidinggevende de verantwoordelijkheid om het preventiebeleid in de praktijk te brengen, je bent ook verantwoordelijk als er iets fout loopt of als je je gezag niet uitgeoefend hebt. Een goede kennis van de veiligheidsvoorschriften is dus een must.

 

De tweedaagse opleiding veiligheid voor operationeel leidinggevenden richt zich tot arbeiders, ploegbazen en zaakvoerders in de bouw. Tijdens de opleiding wordt jouw een brede kennis over veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk aangereikt. We gaan uitgebreid in op de gevaren en risico's, en natuurlijk je taken en verantwoordelijkheden als leidinggevende. Na twee dagen opleiding neem je deel aan het examen. Behaal je minstens 65%?  Dan ben je geslaagd en heb je gedurende 10 jaar een geldig VCA voor leidinggevenden-certificaat op zak. 

 

Wens je enkel (her)examen af te leggen gelieve dit te noteren bij opmerkingen. Wanneer je een handboek wenst gelieve deze aan te vragen via opleidingenwvl@confederatiebouw.be 

Wegens een technische storing is het momenteel niet mogenlijk om zich in te schrijven op een opleiding via onderstaand formulier. U kan zich inschrijven via volgend algemeen inschrijvingsformulier: forms.gle/ZSpGwvp6Jc2u9kJi9.
Onze excuses voor het ongemak.

Facturatiegegevens

Contactpersoon

Aanspreking

Kopiëren gegevens naar deelnemer 1

Deelnemer 1

Aanspreking

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail.

Praktische informatie

28/08/2023
08:30 - 18:30

Ten Briele 12
8200 Brugge
België

Veiligheid
Prijs leden:
€217
Prijs niet-leden:
€293
20 Vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving

Meer informatie

Organisator:
Embuild West-Vlaanderen
Ondernemingsnummer:  0880547687
DVO-nummer:  DV.O105687
Opleidingsverantwoordelijke:
Marieke Rouquart
Opleidingen open aanbod