Overslaan en naar de inhoud gaan

Alternatieve verloning in de bouw

Programma

Hogere werkdruk, telewerken of aangepaste werkomstandigheden. Ook na de coronacrisis vraag je als werkgever van je medewerkers een ongeziene flexibiliteit. Om je personeel te bedanken en te blijven motiveren, is een extra beloning een goed idee.

Naast de verschillende gunstmaatregelen die de overheid op dit moment aanbiedt, zijn er ook een aantal nieuwe mogelijkheden om je werknemers – in het bijzonder ook de telewerkers – te vergoeden voor hun extra inspanningen.

Zou je daarnaast graag je werknemers extra belonen zonder dat je loonkosten de pan uit swingen? Dan is de loonbonus onder andere een optie. Wil je meer weten over alternatieve verloning en hoe jij de juiste verloningsvorm kiest? Neem dan deel aan onze opleiding.

Je krijgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden en er wordt tijd genomen voor interactie en ervaringsuitwisseling. Na de sessie heb je weer een totaaloverzicht van de verschillende interessante looncomponenten en kan u in uw onderneming van start gaan met een strategisch loonbeleid, waarbij ook het cafetariaplan een onderdeel kan van uitmaken.

Data

12/06/2023 09:00 - 12:00
Sint-Niklaas

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 12/06/2023

Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas
België

Bedrijfsbeheer
Prijs leden:
€169
Prijs niet-leden:
€228
19 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
19/06/2023
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Oost-Vlaanderen
Ondernemingsnummer:  0807742160
DVO-nummer:  DV.O106694
KMO thema:  Personeelsmanagement
Opleidingsverantwoordelijke:
Els Cannaerts

Opleidingsadviseur

opleidingenovl@embuild.be

Gerelateerde opleidingen