Overslaan en naar de inhoud gaan

Haal voordeel uit je lidmaatschap

Net als meer dan 16.000 collega's!

 

Ondernemen in de bouwsector is topsport. Je hebt veerkracht nodig om veel en hard te werken, allerlei regeltjes te volgen, tijd te maken voor administratie, op de hoogte te blijven van nieuwigheden,… Net als topsporters kan je daarbij best een coach gebruiken. Dat is precies wat wij bij Embuild doen: je begeleiden, adviseren en informeren, zodat jij kan focussen op wat voor jou belangrijk is.

 

Ontdek hier de vele voordelen van een lidmaatschap:

advies

Advies op maat

Je kan bij ons terecht voor alles wat met je beroep te maken heeft. Heb je een vraag op juridisch, sociaal, milieu, veiligheid, fiscaal of economisch vlak. Dan geven wij je advies:  correct en to-the-point, zonder veel tralala en zonder doorverwijzen. Zo vermijd je fouten of opzoekwerk die je tijd en geld kosten.

Onze adviseurs
informatie

Informatie van dag tot dag

Door je lidmaatschap ben je steeds op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de bouwsector! Via het maandblad Bouwbedrijf, dagelijkse nieuwsbrief Bouwflash, infosessies, webinars, blogs, persberichten, themapublicaties, sectortijdschriften voor o.a. schrijnwerk, ruwbouw, hvac, elektriciteit, schilderwerken, parket ...

Nieuws uit de sector
behartiging

Behartiging van jouw belangen

Als meest invloedrijke organisatie van de bouwsector komen wij voor je op bij de overheid en belangengroepen en zorgen dat jouw stem wordt gehoord. Zowel voor je specifieke beroep, als op lokaal, regionaal en federaal vlak! Want samen staan we sterk! 

Persberichten
juridisch

Juridische bijstand en opvolgen wanbetalers

Onze juridische experts helpen je graag bij tussenkomst bij disputen met klanten, algemeen juridisch advies, nazicht van contracten, modelovereenkomsten, bouwwetgeving, reglementering overheidsopdrachten ...

Onze adviseurs
dossiers

Administratieve formaliteiten en dossiersamenstelling

Onze adviseurs begeleiden je bij de dossiersamenstelling voor jouw erkenning als aannemer, omgevingsvergunning, transportdossier, opstart van een bouwfirma, omvorming van éénmans-zaak naar vennootschap ... Door onze jarenlange ervaring is je dossier bij ons in de beste handen!

Onze adviseurs
kortingen

Exclusieve voordelen en kortingen

Veel leveranciers - in alle vakgebieden - kennen kortingen of voordelen toe aan leden van Embuild. Zo geniet je korting op een tankkaart, ehbo- en veiligheidsmateriaal, werkkledij, telefonie, software, pretparken ... . Je kan bij ons ook terecht voor gratis werfborden en veiligheidshesjes.

Kortingen en voordelen
opleidingen

Marktleider in bouwopleidingen

Ruim aanbod voor zaakvoerders, arbeiders en bedienden. Zowel in open aanbod als op maat van de firma. Erkend voor tussenkomsten zoals kmo-portefeuille, winteropleiding, Cevora, Constructiv, Volta ... Als lid ontvang je steeds een mooie korting!

Opleidingindebouw.be
BYH

Promotie van je bedrijf via Buildyourhome

Een mooi en gratis visitekaartje op onze bouw- en verbouwsite buildyourhome.be waar je je activiteiten, contactgegevens, logo en foto's kan aanvullen. Deze website wordt extra gepromoot op vakbeurzen en via sociale media, magazines en tv-kanalen.

Buildyourhome
netwerken

Netwerking

Via de vele lokale en nationale activiteiten, infosessies en events kom je in contact met 2.900 collega's in West-Vlaanderen en meer dan 16.000 nationaal. Kom naar het Bouwforum, onze vakbeurzen, informatiesessies en netwerkevents of neem deel aan één van onze projecten zoals Brics of Topics.

Agenda
Bouwdatabank

Toegang tot de bouwdatabank

Exclusieve toegang tot de website www.embuild.be, dé online databank voor de bouwsector, omdat kennis van zaken belangrijk is! Je kan er ook alle Belgische bouwbedrijven zoeken en controleren (financiële fiche, erkenning, artikel 30bis ... ) en ook heel wat modeldocumenten en attesten downloaden.

Bouwdatabank
promotie sector

Promotie van de sector

Tijdens Open Wervendag en met de campagnes #werfze en #safetymypriority tonen wij aan dat onze sector niet alleen bijzonder boeiend is maar ook veilig, toekomstproof en een grote jobprovider.

#werfze